Despre noi

Înființată în 2009, organizația DeMolay România este o jurisdicție a organizației DeMolay International cu sediul în SUA.

Conform organizării internaționale, organizația noastră este încadrată în Regiunea 10 Europa, din care mai fac parte: Franța, Germania, Italia, Serbia, Grecia, Bulgaria, Albania, Portugalia.

EUROPA 10

1958

Înființare DeMolay Franța, la Paris

1960

Se deschide DeMolay Germania

În prezent, unul dintre membrii DeMolay România contribuie la activitatea desfășurată în Germania.

2003

Se deschide DeMolay Italia

Italia jurisdicția care contribuie la deschiderea DeMolay România (decembrie 2009) și înființarea Capitulului București (23 ianuarie 2010).

2009

Se deschide DeMolay România

DeMolay România este în prezent jurisdicția europeană cu cele mai multe capitule care funcționează și cu cei mai mulți membri.

2009

Înființare DeMolay Serbia, la Belgrad

DeMolay ajunge în Europa și DeMolay Franța este înființat

2014

Extindere în Portugalia

2018

Extindere continuă cu Albania

2019

Se deschide DeMolay Grecia

În septembrie 2019 DeMolay România contribuie la înființarea DeMolay Grecia, tinerii din țara noastră fiind cei care au susținut întreaga ceremonie pentru frații lor din Grecia, la deschiderea primului capitul din Pireu. Un an mai târziu, deși situația impusă de pandemia Sars-Cov2 a adus o serie de restricții, printr-un format hibrid fizic-online, în care tinerii noștri au implementat un sistem video inedit, a fost deschis cel de al doilea capitul la Atena, deschizând calea pentru Grecia de a-și instala o jurisdicție proprie.

2021

Extindere în Bulgaria

Experiența DeMolay România
Comunitatea DeMolay în lume
Premii Și Medalii